Bonjour les enfants oefen CDROM. Franse oefeningen bij de taalmethode 


Bonjour les enfantsVragen en antwoorden.

Op deze bladzijde zult u veelgestelde vragen kunnen vinden + de antwoorden erop.


Draait deze cd-rom ook op een Apple computer of een Linux PC?
Neen, deze cd-rom werkt enkel op windows platform. Probeer ook niet om de cd-rom via een windows emulator te laten werken. Het zal in 99% van de gevallen NIET lukken.

Kan ik deze cd-rom op 2 computers bij mij thuis zetten?
Neen, deze cd-rom werd u geleverd onder een "1 cd per pc" licentie. Er zijn nog softwarepakketten die op deze manier geleverd worden. Het bekendste voorbeeld is Windows XP. Concreet betekent het dat de cd geactiveerd wordt op 1 pc en daarna enkel nog op die pc werkt. Als u dus op 2 computers wilt werken, dan dient u een 2de cd-rom aan te schaffen. Kijk HIER voor meer informatie.

Bij de activatie van de cd-rom krijg ik een foutmelding dat er ergens een ONLINE FOUT is gebeurd. Wat moet ik nu doen?
Als u bij activatie via internet een online fout krijgt, dan is dat hoogstwaarschijnlijk omdat er op uw computer firewallsoftware staat. Dat kan een specifiek programma zijn, maar bijvoorbeeld in Windows XP zit dat al ingebakken. Als activatie via internet niet werkt kunt u nog steeds kiezen voor activatie via SMS of via gewone post. Via SMS is het snelste. Als u via gewone post kiest zal er een blad geprint worden. U kunt dan best de CDCODE en PCCODE naar ons toesturen via email en dan sturen wij u de activatiecode via email terug. Deze ONLINE fout is dus geen fout van onze cd-rom, maar uw eigen pc die de toegang tot het internet ontzegt voor onze software.

Ik krijg soms een foutmelding “This application requires an Xtra (Flash Component) that either does not exist of failed to initialize properly. Please make sure the appropriate Xtras are in the Xtras folder(s).”. Wat moet ik doen?
Deze fout ligt niet bij onze cd-rom, maar wel bij de geïnstalleerde players op uw computer. Het is trouwens een fout die u op cd-roms vanaf versie 2.0 niet meer mag tegenkomen. Bij cd-roms van voor versie 2.0 zult U de shockwave player via configuratiescherm moeten van uw computer verwijderen. Als u dan de cd-rom opnieuw opstart zal deze detecteren dat er geen player op uw pc staat en automatisch een goede player installeren.

Ik heb een andere vraag.
Stuur ons een email. Ons adres kunt u vinden bij "contact".